Besök oss gärna
på Facebook
 
Back 

Program

Minimera

Välkomna till ett nytt år med Pazyryk!

Vi är framme vid årets första programblad och tillsammans med det skickas också kallelsen till föreningens årsmöte 2017. Årsmötet går av stapeln något tidigare än vanligt i år, på grund av resan till Wien i slutet av mars månad.

 

Då vi som alltid är intresserade av att attrahera nya medlemmar, finns möjlighet att ta med en vän vid besöket på Magasin 5. Kom ihåg att anmäla också vännen.

 

Anmälan till våra aktiviteter görs via hemsidan, www.pazyryk.se eller per telefon 018-51 52 99. På hemsidan pekar du på gula fliken Kontakt och klickar på Kontaktformulär i rullgardinsmenyn. Man kan också anmäla sig per e-post till info@pazyryk.se.

 

Styrelsen hälsar alla gamla och nya medlemmar välkomna!

 

Måndagen den 13 februari kl. 17.45 (senast!) - 20.00

Mattlagret i Magasin 5, Stockholms Auktionsverk

Vi besöker Magasin 5.

Plats: Palermogatan 21-23, Frihamnen Buss 1 och 76 (hpl Frihamnen) eller 72 (hpl Frihamnsporten) Besöksparkering finns mitt emot Magasin 5.

Vi träffas för att studera och diskutera några av de mattor och vävnader som för tillfället har lämnats in till försäljning. Kvällen förbereds genom att Auktionsverkets Christian Ölmin har plockat fram ett antal textilier ur den ganska stora mängd, som kontinuerligt skrivs in.

Auktionsverket/Pazyryk bjuder på förfriskningar. Anmälan senast söndagen den 12 februari via hemsidan eller telefonsvararen.

 

Torsdagen den 9 mars kl. 18.30

Årsmöte 2017

Plats: Svärdet, Tanto Seniorlokus, Rosenlundsgatan 44 A. Efter årsmötesförhandlingarna följer en vickning bestående av pytt i panna, bröd, smör, öl eller vatten samt kaffe till det subventionerade priset av 100 kr. Ange önskemål om vegetariskt eller allergianpassat alternativ i anmälan till måltiden.

Anette Granlund avslutar kvällen med ett föredrag om ”Mattor som konst – modern design”.

Övriga uppgifter om årsmötet framgår av bifogad kallelse.

Anmälan ang. deltagande i måltiden senast tisdagen den 7 mars via hemsidan eller telefonsvararen.

 

23 – 27 mars

Medlemsresa till Wien

Resan är fulltecknad.

 

En påminnelse…

till dem, som ännu inte betalt årsavgiften för 2017: Avgiften är oförändrad, dvs 200 kronor per person och år eller 150 kronor per person och år vid familjemedlemskap. Använd den tidigare utskickade avin eller betala på annat sätt till pg 61 80 70-7.

 

Kurs i mattlagning med Eva Ölwing

Plats: Orientaliska mattateljén, Solandergatan 8, Johanneshov

Kursen genomförs under en weekend. Deltagarna kommer överens med Eva om lämpligt datum. Ordinarie pris 1.100 kr. Pazyryk-medlemmar betalar endast 900 kr. Anmälan snarast möjligt per e-post till eva@mattateljen.se eller tel. 08-659 88 89.

Eva lämnar mer info om kursinnehållet vid anmälan.

 

Förmånserbjudande från tidskriften Antik & Auktion

Pazyryks medlemmar erbjuds, att även 2017 prenumerera på tidskriften Antik & Auktion till ett reducerat pris. Lösnummerpriset höjdes med tio kronor 2016, vilket också påverkat prenumerations-priset, 11 nr för 349 kr eller 22 nr för 698 kr.

Ta kontakt via www.prenumerera.se. Ange den kod du fått i programutskicket. ”Har du fått ett erbjudande?” Välj längd, klicka på ”Köp nu” och fyll i begärda uppgifter inkl. betalsätt. För personlig kontakt kan man i stället ringa kundservice på 042-444 30 33 och uppge koden.

 

Slutligen…

vill vi påminna dem av er, som bytt adress eller mejldress, att lämna den nya till Annelie Ulfhielm, så att vi kan nå er med våra utskick.

Hem   |   Om Pazyryk   |   Program   |   Kurser   |   Dokument   |   Bildgalleri   |   Länkar   |   Kontakt
Copyright 2024 Orientmattsällskapet Pazyryk